انشا در مورد قرنطینه انشا در مورد قرنطینه خانگی انشا در مورد قرنطینه در ایام کرونا انشا در مورد دوران قرنطینه

 

این روزها واژه‌ی «ویروس کرونا» به کلمه‌ای کلیدی و نقل تمامی محافل تبدیل شده است. مردم، فضاهای مجازی و رسانه ها، در هر ثانیه آخرین اخبار مربوط به این بیماری را با هم به اشتراک می‌گذارند و همه و همه به اتفاق منتظر اخباری جدید، چه خوب یا بد درباره‌ی این بیماری هستند. از طرفی کرونا ما را محکوم به حبس خانگی کرده، اتفاقی که شاید هیچ کداممان تا به امروز در زندگی تجربه اش نکرده‌ایم. همه ما از اینکه مجبوریم در خانه بمانیم و جایی نرویم خسته شده‌ایم و دیگر نمیدانیم باید در این روزهای قرنطینه چه کنیم تا کمی حالمان خوب شود و کمتر به این روزهای سخت و شرایط فعلی فکر کنیم!
بیایید این روزها را به عنوان «فرصت» ببینیم و به جای ناراحتی، از تک تک لحظات با هم بودن لذت ببریم.
همه‌ی ما، همیشه از اینکه زمان کافی برای انجام کارهای مورد علاقه‌ی خود را نداریم شاکی هستیم و این مسئله ما را به شدت ناراحت میکند، حالا که این ویروس باعث شده که توفیق اجباری پیش بیاید و در خانه بمانیم، بهتر است به جای غصه خوردن و نگرانی از اینکه چه قرار است بشود، از وقت‌های اضافه و مفید خود بهترین استفاده را ببریم و کارهایی که همیشه در آرزوی انجام آن بودیم را انجام بدهیم.

 

بازی‌های گروهی انجام بدهید
با اعضای خانواده دور هم جمع بشوید و با هم بازی کنید. قدیم‌تر ها که تکنولوژی به شکل امروزی پیشرفت نکرده بود افراد دور هم بازی‌های گروهی زیادی انجام میدادند، در این روزها سعی کنید سرتان را گوشی‌هایتان بیرون بکشید و با خانواده خود بازی‌های دسته جمعی مانند، اسم و فامیل، مافیا، دوز، شاه و دزد و وزیر و … بازی کنید.
پیشنهاد میکنیم حتما مطلب، «جذاب‌ترین بازی‌های دسته‌جمعی، مخصوص روزهای قرنطینه» را بخوانید

 

بفرمایید شام را به خانه بیاورید!
همیشه قرار نیست مادر خانه غذا درست کند این بار با اعضای خانواده مسابقه آشپزی راه بیاندازید، هر شب یک نفر از اعضای خانواده آشپزی کند، میز را با سلیقه بچیند و غذا را سرو کند. پس از خوردن غذا بقیه به کسی که شام را درست کرده امتیاز بدهند و از مزه غذا تعریف یا انتقاد کنند. در آخر مسابقه هر کسی بالاترین امتیاز را آورد به انتخاب اعضای خانواده یک جایزه برای او در نظر گرفته شود و نفر آخر هم وظیفه ای به گردنش محول شود، مثلا تا یک هفته ظرف‌های غذا را بشورد. با این کار هم سرتان در این روزها گرم می‌شود و هم باری از دوش مادران برداشته می‌شود و مهم‌تر از همه حس تعاون و همکاری در خانه شکل میگیرد.

 

مهارت‌های خود را با هم به اشتراک بگذارید
هر فردی در خانه حرفه و مهارت خاصی دارد، سعی کنید این مهارت‌ها را به هم آموزش دهید، مثلا اگر دختر خانواده به زبان انگلیسی تسلط دارد روزی نیم ساعت به پدر و مادر یا خواهر و برادر خود، زبان یاد بدهد، جملات کاربردی، اصطلاحات جذاب و … یا مادر خانواده طرز تهیه یک غذای خوشمزه را به بقیه اعضای خانواده آموزش بدهد. این کار در عین حال ساده باعث می‌شود که کلی مهارت جدید و کاربردی یاد بگیرید و سرتان حسابی گرم شود.

برای خودتان برنامه‌ریزی کنید
خیلی وقت ها ما یادمان می‌رود که چه کارهایی را باید در طول روز انجام بدهیم یا چه کاری را دوست داریم که در آینده بکنیم. مکتوب کردن باعث می‌شود ما با دقت و کیفیت بیشتری به کارهایمان برسیم. این روزها که حسابی وقت خالی دارید دفتری را تهیه کنید و در آن، لیست کارهایی که دوست دارید یا باید انجام بدهید را بنویسید. لیست را بر اساس تاریخ تمام شدن آن تنظیم کنید تا بدانید چقد زمان میبرد تا کار تان به سرانجام برسد. پس از هر کاری که انجام دادید مقابل آن تیک بزنید و به سراغ کار بعدی بروید. با این روش در آخر هفته میبینید تعداد زیادی کار مفید انجام داده‌اید.

یک کتاب را با هم بخوانید
همه‌ی ما کلی کتاب نخوانده داریم که در کتابخانه در حال خاک خوردن است. یک کتاب کوتاه را به سلیقه خودتان با اعضای خانواده انتخاب کنید و شروع به خواندن کنید، هر فرد (پدر، مادر، و ..)به طور مثال ۲۰ صفحه از کتاب را بخواند و در اختیار فرد دیگر بگذارد تا او ادامه داستان را روایت کند. پس از تمام شدن درباره‌ی کتاب با هم صحبت کنید و آن را نقد کنید. با این کار در پایان هفته تعداد زیادی کتاب خوانده شده پیش روی شماست!

قلم دردست بگیرید و خاطره یا قصه بنویسید
ای روزها چیزی که به وفور یافت می‌شود وقت خالی است، به شما پیشنهاد می‌کنیم که دست به قلم بشوید و اتفاق‌های و حال این روزهایتان را روی کاغذ بیاورید. خاطراتتان را مکتوب کنید یا حتی یک یه داستان کوتاه بنویسید. از نوشتن نترسید، یک بار که قلم در دست بگیرید و چند خط از افکارتان (حال بد یا خوب) را روی کاغذ بیاورید، خواهید دید چقدر لذت خواهید برد و ذهنتان از افکار منفی خالی میشود. شاید چندین سال بعد این خاطرات را دوباره خواندید و یاد گذشته کردید و به حال آن روزهایتان خندیدید!

 

دوره‌های آموزش رایگان و آنلاین بگذرانید
یادگرفتن مهارت‌های جدید احساس مفید بودن را در شما افزایش می‌دهد. به این معنا که به توانایی‌تان در دستیابی به نتایجی که می‌خواهید، باور پیدا می‌کنید. بجای اینکه هزینه ای را پرداخت کنید تا به کلاس بروید و مهارتی را بیاموزید، این روزها که در خانه نشسته‌اید، دوره‌ی مورد نظر خود را در اینترنت سرچ کنید و به صورت رایگان آموزش ببینید. وب‌سایت های کاربردی و مفیدی همچون یوتیوپ، آپارات و … وجود دارند که شما به راحتی می‌توانید از آنها برای آموزش استفاده کنید. از طراحی وب‌سایت گرفته تا آموزش نقاشی و خط! در یک کلام از شیر مرغ تا جان آدمی‌زاد را می‌توانید در این سایت‌ها بیابید!

 

در خانه ورزش کنید
روزی نیم ساعت در خانه ورزش کنید. این روزها تقریبا برای هر کاری اپلیکشن خاصی وجود دارد، برای ورزش کردن هم همینطور است. اپیکشن‌ مخصوص ورزش مورد علاقه خود را نصب کنید و بر اساس برنامه‌ای که به شما می‌دهد نرمش کنید. مهم ترین اصل ورزش در خانه، داشتن هدف و عزم راسخ است زیرا بسیاری از افراد هستند که شروع به ورزش می کنند اما به دلیل نداشتن اراده و همچنین مشخص نکردن هدف خود در همان ابتدای کار انصراف می دهند و از ادامه فعالیت خودداری می کنند.

 

از فضاهای باز موجود در خانه استفاده کنید
این روزها که در خانه قرنطینه شده‌ایم و جایی نمیتوانیم برویم بهتر است از فضاهای باز موجود در خانه استفاده کنیم. در طول روز به داخل حیاط بروید و کمی قدم بزنید، گیاهانی که در فضای خانه نور کافی ندارند را به حیاط بیاورید و آنها را در باغچه بکارید. در بالکن صندلی بگذارید، کتاب بخوانید یا موسیقی گوش کنید و منظره بیرون را تماشا کنید. به جای اینکه چای خود را جلوی تلوزیون و روی مبل بخورد به بالای پشت بام بروید، یک زیر انداز با خود ببرید، در آنجا بنشینید و با ارامش چای بخورید و از آفتاب لذت ببرید. همین کارهای به ظاهر کوچک حال شما را چندین برابر خوب خواهد کرد.